Головна

09.11.2018

6 – 7 листопада 2018 року на базі підприємства «Навчально-методичний центр» Федерації профспілкових організацій Чернігівської області (далі – НМЦ) відбувся семінар з бухгалтерами та скарбниками первинних профспілкових організацій Профспілки авіапрацівників України на тему: «НОВАЦІЇ ЗАКОНОДАВСТВА У ФІНАНСОВІЙ РОБОТІ ПРОФСПІЛКОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ».

Відкрив семінар Голова Профспілки авіапрацівників України Михайло Козич, який ознайомив присутніх з головними напрямками діяльності Профспілки, викликами, що стоять на сьогоднішній день в державі перед профспілками в цілому, та відмітив важливість проведення такого навчання для забезпечення ефективної та якісної фінансової роботи первинних профспілкових організацій.

         На семінарі були розглянуті нормативно-правові питання фінансової роботи в організаціях Профспілки, характерні вимоги Податкового Кодексу, особливості оподаткування доходів і витрат профспілкових організацій та організації бухгалтерського обліку, а також були висвітлені ново введення в правилах обліку та оподаткування, що набули чинності з початку 2018 року.

         Завдячуючи високій професійній підготовці та педагогічній майстерності викладача НМЦ Ковальчука Володимира Володимировича, семінар відбувся дуже насиченим та ємким по інформації, що дозволить в подальшому всім його учасникам ефективно застосовувати на практиці отримані знання.

         Із успішним закінченням семінару-навчання його учасників привітала директор НМЦ Осадча Тетяна Василівна та вручила їм відповідні сертифікати.

  



» все новости


м. Київ, майдан Незалежності, 2, к. 718 - 719
Адреса для листування: а/с 381, вул. Хрещатик, 22, м. Київ, 01001
E-mail: aviaprofspilka@ukr.net


Создание сайтов - lookmy.info © 2015