Головна

16.09.2016

 Шановні  колеги!

         Щороку у жовтні світова та українська спільнота вже багато років поспіль відзначають Всесвітній день дій за гідну працю (7 жовтня), встановлений в 2008 році за ініціативою Міжнародної конфедерації профспілок та Міжнародний день боротьби з бідністю (17 жовтня), визначений резолюцією Генеральної асамблеї ООН від 22 грудня 1992 року.

         Профспілки традиційно виступають ініціаторами проведення публічних заходів в рамках відзначення цих днів для привернення уваги до питань збереження та створення робочих місць, їхньої якості та безпеки, рівня заробітної плати та своєчасності її виплати, а також подолання бідності серед населення (зокрема серед працюючих).

         Інформуємо Вас, що Федерація профспілок України звернулася до органів виконавчої та законодавчої влади із закликом відзначити Всесвітній день за гідну працю та Міжнародний день боротьби з бідністю заходами на державному рівні .

         Беручи до уваги актуальність питань забезпечення гідною працею трудящих в Україні а також подолання бідності серед населення, пропонуємо профкомам   первинних профспілкових організацій відгукнутися на заклик міжнародних профцентрів та Федерації профспілок України і долучитися до відзначення цих днів на місцях шляхом організації публічних заходів (мітинги, збори, круглі столи, зустрічі в трудових колективах і т.і.), інформаційних акцій з метою акцентування уваги на необхідності спільної побудови в Україні гідних умов життя.

         Пропонуємо також звернутися до обласних об’єднань профспілкових організацій для можливої координації спільних заходів в регіоні.

         З повагою, Голова Профспілки  М.І.Козич


 

 



» все новости


м. Київ, майдан Незалежності, 2, к. 718 - 719
Адреса для листування: а/с 381, вул. Хрещатик, 22, м. Київ, 01001
E-mail: aviaprofspilka@ukr.net


Создание сайтов - lookmy.info © 2015